dspoltANUNT EXAMEN DE GRAD PRINCIPAL - SESIUNEA 2017
conform ordinului M.S. nr. 1044/12.09.2017

O.A.M.G.M.A.M.R. prin filialele judeţene organizează Examenul de grad principal — sesiunea 2017, conform Ordinului MS nr.1044/12.09.2016, publicat în Monitorul Oficial al României, partea I, nr.750/27.09.2016.

Examenul de grad principal se organizează pentru: asistenţi medicali generalişti, moaşe, asistenţi medicali (Balneofizioterapie şi recuperare medicală; Farmacie; Igienă şi sănătate publică; Igienist de cabinet stomatologic; Stomatologie; Laborator; Medico-social; Nutriţie şi dietetică; Radiologie şi imagistică medicală), surori medicale şi oficianţi medicali.

Citeste intregul anunt

Publicat 27.09.2017

dspoltO R D I N Nr. 601/12.06.2012 - privind stabilirea modului de acordare a audientelor in cadrul Ministerului Sanatatii

...Detalii

Regulamentul electoral pentru constituirea legală a primelor organe de conducere ale colegiului fizioterapeuţilor din România

Prezentul regulament electoral al Colegiului Fizioterapeutilor din România (CFRO), denumit în continuare Regulament, reglementează, constituirea Adunării generale teritoriale, alegerea reprezentanţilor în Adunarea generală naţională, a membrilor Consillului teritorial şi Consiliului national, precum şi a Preşedintelui Consiiiului teritorial şi a Preşedintelui Colegiului Fizioterapeuţilor din România.

Citeste intregul regulament

Publicat 16.10.2017

dspoltPrecizări cu privire la documentele necesare recunoaşterii calificărilor româneşti în celălalte state ale Uniunii Europene pentru profesiile de medic, medic dentist şi farmacist.

Citeste intregul document

Publicat 21.09.2016

dspoltACTELE NECESARE PENTRU OBTINEREA CERTIFICATELOR DE CONFORMITATE

Aceste documente se elibereaza numai medicilor,medicilor dentisti, farmacistilor, care intrunesc conditiile de cetatenie, ascendenta, filiatie, casatorie si rezidenta prevazute de lege si care au dobandit formarea in profesie pe teritoriul Romaniei.

In cazul titularilor de diplome, certficate si alte titluri de medic, medic dentist, farmacist, eliberate de un stat tert si echivalate conform legii , care au exercitat efectiv si legal activitatea profesionala in baza acestor titluri de calificare pe o durata de 3 ani in Romania, Ministerul Sanatatii elibereaza o adeverinta care atesta aceasta experienta profesionala necesara procedurii de recunoastere in celelalte state membre.

Citeste intregul document

Publicat 04.07.2016

dspoltMemorandumul privind Creşterea transparenţei şi standardizarea afişării informaţiilor de interes public

Guvernarea deschisă reprezintă un deziderat al unei democrații participative, fiind în același timp și un factor important în modernizarea serviciilor publice și în general în creșterea gradului de încredere al cetățenilor în autoritățile publice. Acest memorandum stimulează o abordare proactivă a domeniului transparenței de către autoritățile publice, fără a avea un impact asupra legislației și practicilor actuale privind protecția datelor cu caracter personal, documentelor clasificate, respectiv secretelor comerciale.

Memorandumul Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic

Anexa Memorandumului

Documente suport

Publicat 15.03.2016

dspoltInstructiunile privind organizarea procesului consultativ, formularul de inscriere la consultari si calendarul consultarilor privind "Planul national multianual integrat de promovarea sanatatii si educatiei pentru sanatate"

Instructiuni inscriere consultari

Formular inscriere consultari la nivel teritorial

Calendarul procesului de consultare

Relatii si inscrieri la nr. tel: 0249 411711; email - aspjolt@yahoo.com.

Publicat 04.03.2016

dspoltDirecţia de Sănătate Publică Olt, anunţă că începând cu data de 02.02.2017, s-a început elibararea adeverinţelor de grad principal pentru asistenţii medicali care au promovat şi susţinut examenul de grad principal în sesiunea 2016. Ridicarea adeverinţelor se face zilnic între orele 9.00 - 13.00 la sediul OAMGMAMR.

Citeste intregul document

Publicat 02.02.2017

© Copyright 2001 - Directia de Sanatate Publica Judeteana Olt